A Kézműves Desszert Manufaktúra Kft. magyar tulajdonban lévő  vállalkozás, amely  2012 óta készÍti kiváló fagyaszott süteményeit a  HORECA szektor számára.

 

A Kézműves Desszert Manufaktúra Kft. magyar tulajdonban lévő  vállalkozás, amely  2012 óta készÍti kiváló fagyaszott süteményeit a  HORECA szektor számára.

A receptúrák összeállításánál és a termékek elkészítésénél elsődleges szempont a kiváló alapanyagok használata és a tökéletes, állandó  minőségű végeredmény elérése. Termékeinket szeleteljük és minden esetben vax fóliával  vonjuk be a szeleteket az egyszerű kezelhetőség érdekében, tervezhető készlet és költséghatékonyság érdekében.

Kínálatunk kialakításánál célunk, hogy olyan süteményeket biztosítsunk partnereink számára amelyekkel vendégeik mindig  elégedettek lesznek: palettánkon megtalálhatóak a hagyományos  gyümölcsös piték, klasszikusok, mint a Sacher vagy az Eszterházy  torta, különleges ízkombinációk, mint például Tonkabab mousse torta  vagy a Mangó-triplacsoki szelet. Készítünk cukor-és lisztmentes,  valamint paleo süteményeket is.

Habár termékeink többsége külföldön kerül értékesÍtésre, a hazai piacon is egyre nagyobb számban vannak azok a vendéglátó helyek, melyek vendégei a Kézműves Desszert Manufaktúra termékeivel  kényeztethetik magukat.

Termékeinket a magyar piacon jelenleg a Mirbest cégcsoport tagvállalataitól és az Oceanfood Kft.-től lehet beszerezni. Optimális termeléstervezés és gyártásütemezés miatt közvetlenül kiskereskedelmi  egységeket nem szolgálunk ki. Partnereink oldalon megtalálja a kiszolgáló nagykereskedések elérhetőségét.